DUMPPER İNDİR V.80.9 İNDİR | JUMPSTART WİNPCAP İNDİR

Merhaba, öncelikle Dumpper.NET’i ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Hemen sonrasında bir açıklama yapmak istiyorum. Dumpper programı Dumpper.NET adresine ait değildir ama çıktığı ilk zamandan beridir Dumpper.NET sizin için dumpper programı ile ilgili destek vermektedir.Dumpper ücretsiz bir wifi şifre kırma programıdır. Bazı kendini bilmez arkadaşlarımız;
Nereden indiriyoruz ?Nasıl kuruyoruz? Neden indiremiyorum? Gibi amatörce sorular soruyorlar. Evinizde otururken dur ya şunun modemini kırıyım diyerek bu işe başlamayın.
VE EN ÖNEMLİSİ BU PROGRAMA PARA VERMİŞSİNİZDE İŞE YARAMIYORMUŞ GİBİ TAVIRLARA GİRMEYİN.
Her zaman ve herkesin söylediği gibi dumpper programı modemdeki wps açığına göre işlem yapmaktadır. WPS özelliği olmayan modemleri görmeme durumu olabilir. Sizin bir modem deneyerek kıramamanız dumpper programının çalışmadığı anlamına gelmez.
Bu videonun çekiliş nedeni aslında kurulumda sorun yaşayanları başlıca hatalar ile karşılaşarak onarımı göstermektir.
İzlemeniz sizin için yeterli olacaktır.
Dumpper.NET
Başlıca kullanım mantığı böyledir. Wps özelliği olmayan modemleri göremeyebilir demiştim. Ve gördüğünüz gibi redes kısmında değişken artan bir modem listesi varken wps kısmında sadece özellikli olan 1 tanesini görebiliyoruz muhtemelen zyxel modemi nadiren kıraibliyor bunuda kıramayacak.  Bu ekrana kadar gelebiliyorsanız Program sorunsuz çalışıyor demektir. Artık yapmanız gereken dumpper’ın kırabileceği bir modem aramaktır. Burada video durdurarak arayışa başlıyorum.

Dumpper.Net takip edebilirsiniz.
Sorularınızdan en çok olanlarından biriside modemlerdeki LOCKED hatasıdır. Bunun nedeni daha önce denemeler sonucunda bağlanamadığı için modem korumaya yada kelime anlamıyla wps kilitlemiştir. Bu sorunun kalkması için modemin yeniden başlatılması gerekmektedir. Yapabileceğiniz başka bir şey yoktur.
Az önce kırmaya çalıştığımız modeme tekrar bakıyoruz.  Bu hatanın çözümü dediğim gibi modemle alakalıdır ve modemin yeniden başlatılması gereklidir.

DUMPPER İNDİRDUMPPER WİFİ KIRMAŞİFRE KIRMA, WİFİ HACK, MODEM KIRMA, JUMPSTART WİFİ HACK, JUMPSTART İNDİR, WİFİ ŞİFRESİ ÖĞRENME,


Dosya Adı : Dumpper-v.80.9-Dumpper.NET.rar
Dosya Boyutu : 8.4 MB
Dosya Formatı : rar
Dosya Rar Şifresi : Dumpper.NET  Rar içinde açıklamalar kısmında verilmiştir.
Dumpper İndirme Linkleri | Yandex | Google Drive | OpenCloud

DUMPPER WİFİ KIRMA HAKKINDA AÇIKLAMA,

Dumpper ve Jumpstart programını son yıllarda çok fazla duymaya başladık, çünkü yıllardır bize vaat edilen wifi şifresi kırma hikayelerini gerçeğe dönüştürdü. Daha önce karşımıza çıkan bu programların çoğu virüs kaynaklı bizi saçma sapan yollara sokan programlardı fakat Dumpper ve Jumpstart programları gerçekten bizi bu konuda çalışan modem şifresi kıran programlar  olduğuna ikna etmiştir. Tam olarak kırma sayılmasada, halk dilinde öyle.
Bir çok kişi internet fiyatlarını karşılayamayacak durumda bundan dolayı bu yola başvuruluyorum. Çok uygun karşılanan birşey değil ama mecburiyet işte bazen yaptırıyor insana. Dumpper hakkında biraz bahsedelim.  Dumpper Modemlerdeki wps özelliğini kullanarak wps pin bularak giriş yapan bir windows tabanlı bir programdır.

SÜRÜMLERİ HAKKINDA BİLGİ,

Dumpper programının birçok sürümünü indirebilirsiniz, birçok sürüm mevcut olup, her yeni sürümde üzerine birşeyler eklenerek ilerlemektedir. Şuan Dumpper v80.9 Bulunmaktadır. İlk Sürümlerin kullanımı son sürüme göre biraz daha kolaydı kullanıcılar için. Dumpper programını çalıştırıp modem buluyorduk. Sonrasında kırmaya bırakıyorduk. Ama bu sürümlerde biraz daha değişim olarak zorlanmalar olduğunu kabul edebiliriz.
Dosya Adı : Dumpper-v.80.9-Dumpper.NET.rar
Dosya Boyutu : 8.4 MB
Dosya Formatı : rar
Dosya Rar Şifresi : Dumpper.NET  Rar içinde açıklamalar kısmında verilmiştir.
Dumpper İndirme Linkleri | Yandex | Google Drive | OpenCloud

DUMPPER GERÇEKTEN ÇALIŞIYORMU,

Kullanıcıların çoğu haklı olarak bu duruma inanmıyor. Çünkü modemlerin koruması gün geçtikçe artıyor, artmasa bile günümüzdeki modemlerin güvenlik duvarları zaten yeterince sağlam. Ama atlanılmaması  gereken bir mevzu var. Dumpper ve Jumpstart Programları modeme ataklar yapmaktan ziyade pin yoluyla girişi deniyorlar. Yani modemde wps pin özelliği varsa ve dumpper bunu doğru bulabilirse modeme rahatlıkla modemin kendi izniyle girilmiş olacaktır.
Bunun için daha önceki hazırlamış olduğumuz birkaç görsel var ve devamı gelecektir.

dumpper-jumpstart-wifi-kirma2dumpper-jumpstart-wifi-kirma

DUMPPER KULLANIM VİDEOLU ANLATIM


Dosya Adı : Dumpper-v.80.9-Dumpper.NET.rar
Dosya Boyutu : 8.4 MB
Dosya Formatı : rar
Dosya Rar Şifresi : Dumpper.NET  Rar içinde açıklamalar kısmında verilmiştir.
Dumpper İndirme Linkleri | Yandex | Google Drive | OpenCloud

GOOGLE DRİVE’DAN DUMPPER İNDİR

DUMPPER NASIL İNDİRİLİR ?.

Dumpper ile ilgili sorunlarınız için lütfen yorum yapınız. Detaylı sorularınız için sağ üstte gördüğünüz facebook sayfamızdan iletişim kurabilirsiniz.