Dumpper indir, Dumpper wifi hack

Dumpper & Jumpstart NEDİR ?

Dumpper kısaca Windows Tabanlı çalışan, Wifi ( kablosuz) Modemlerdeki WPS açıklarından yararlanarak modeme giriş yapan, ve bize modem şifrelerini sunan .exe uzantılı bir programdır.


Dumpper & Jumpstart Nasıl Kullanılır ?

Windows 7 başlangıçlı olarak önerilen dumpper programı windowsun xp haricinde bütün sürümlerinde verimli olarak çalışmaktadır. Dumpper Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 sürümlerinde çalışmaktadır ama Önerilen sürüm olarak Windows 7 de kullanılmasıdır.

Dumpper için Neler Gerekli ?

Dumpper programının bilgisayarınızda çalışması için öncelikle Wifi Kartınızın olması gerekmektedir. Masaüstü bilgisayarlarda Wifi adabtörü kullanılmalıdır. Kablosuz modemleri göremiyorsanız kıramazsınız.  ( Daha önce çok deneyen oldu )
Dumpper indir,mek için linki kullanabilirsiniz dumpper wifi şifresi kırma programı konu içinde anlatılmıştır başlıca hataları ve çözümlerine yorum yaparak ulaşabilirsiniz,

 Dumpper wifi şifre kırma programının son günlerde Android kullanıcıları için sunulan Androdumpper uygulaması yayınlanmıştır. Programa ulaşımı google play veya linkten ulaşabilirsiniz.  Dumpper android indir

Dumpper windows 8 indir, Dumpper windows 7 sonrasında çıkan sürümlerde yani windows 8 windows 8.1 ve windows 10 sürümlerinde bazı zorunlar yaşanmaktadır  bu sorunların çözümleri hakkınd makaleyi inceleyebilirsiniz. 

Dumpper windows 7 indir, windows 7 sürümünde en çok verim alınan sürümdür. Bu sürüm  hakkında detaylar için makaleyi okuyunuz.


Dumpper xp indir, bir çok bilgisayarda çalışmamaktadır Windows xp sürümü dumpper için önerilmemektedir.