Magazin Dünyasında Devrim

Magazin Dünyasında Devrim İlerleyişi


Dandik gazete haberciliğe farklı bir bakış açısı ve yeni bir soluk getirmek için kuruldu. Tüm haber sitelerinin aksine haberleri kendi editör grubu ile özgün bir şekilde okurlarına sunuyor. Haber kategorisi olarak bir çok haber sitesinden farklı kategorilere sahip olan dandik gazetede ilginç haberler, komik haberler, birde bunlar var ve haberler kategorisi bulunmaktadır.


Göz Boyamalar Yok


Haberler kategorisinde içerik fark etmeksizin Türkiye'nin ve dünyanın önemli haberlerini tek bir çatı altında toplayan haber sitesinde öne çıkan birbirinden ilginç haberler ve komik haberler okurların günlük hayatlarına küçük bir tebessümü hedefliyor.Okuyucunun yorumlarından yola çıkarak haber yelpazesini buna göre değerlendirip yayınlayan haber sitesinde spordan, siyasete, siyasetten ekonomiye, ekonomiden sağlığa, sağlıktan pratik bilgilere kadar aklınıza gelecek her konuda ilginç haberler bulabilirsiniz.

Dandik gazete ayrıca haberlerinin içeriğini zengin tutmak için görsellere ve videolara ayrı bir önem veriyor. Amaç daha fazla içerik ve bu içerik ile haberlerin daha çok akıllarda kalması hedeflenen sitede günün her saati yeni bir haber ile karşılaşabilirsiniz.