A101 15 Haziran 2017 Aktüel Ürünler | Aktüeliz

A101 aktüel ürün katalogları ve yeni hafta indirimleri yayınlandı. A101 15 Haziran 2017 perşembe aktüel ürünler ve fırsatlarında yer alan detaylı indirim ve fırsatlar başlıyor. A101’in görücüye çıkardığı 15 Haziran kataloglarının incelemesi ile yeni hafta fırsatlarına yakından bakalım.
A101 15 Haziran fırsatlarında bulunan ve tüm A101’lerde yer alacağı belirtilen ve A101 marketlerde görücüye çıkarılan katalogların incelemesi ve ürünlerin detayları ile başlıyoruz. Bu hafta A101 market, yine geçen haftalarda olduğu gibi haftanın konseptini takip ediyor. Güncel haftalar ve ürünler sunmayı başaran bu market, takipçilerini mutlu etmeyi sürdürüyor. Takipçilerinin de gitmekten hoşlandığı ve ürünlerini beğendiğini de belirtirsek A101 yine yüzleri güldürüyor.
A101 aktüel, hangi ürünleri hangi hafta satması gerektiğini çok iyi biliyor. Marketlerinde sunduğu sade ve amaca uygun yerleşimlerle de müşterisini mutlu ediyor. Peki 15 Haziran’da neler getiriyor? Hangi fırsatları sunuyor? Bu sorunun cevabı için sizler gibi gidip A101 Marketlerden edindiğimiz görselleri referans alarak bir inceleme metni hazırladık. Bakalım A101 bu hafta hangi ürünler ile gelecek, görelim.
A101, bu hafta Babalar Günü ürünleri ve Ramazan Bayramı özel ürünleri de sunarak haftayı ve ayı oldukça iyi görüyor. Üstelik getireceği ürünlerde tam anlamı ile çeşit ve kaliteyi uygun fiyata sunduğunu da gösterirken yeni ürünler de dikkatlerden kaçmıyor. A101 15 Haziran tarihli ve 15 Haziran 2017’den itibaren satışa sunulması planlanan ürünlerin bulunduğu detaylı incelemeler ile bu haftaya yakından bakalım.
Altus AL-1090 tezgah seviyesi buzdolabı
Samsung Galaxy J320 cep telefonu
Sinek öldürücü cız
Kale 1lt oto termos
Plenty oto bakım seti
Plenty pasta cila
GoSmart şarj kablosu
GoSmart USB çoklayıcı 4 port
GoSmart kulak içi kulaklık
Vestel LED ampul
Hi-Level çift girişli USB Bellek 16GB Smart
Babalar Günü özel ürünleri
Canlı salon bitkileri ve canlı orkide
Bay kemer – bay suni deri el çantası
Philips saç kesme makinesi
Aprilla bay bakım seti
Plaj sandalyesi
Dijitsu VN06 A ayaklı vantilatör
5 raflı kitaplık
Ramazan Bayramı özel şeker & çikolata ürünleri
Taraftar lisanslı plaj havlusu
Deniz & Play ürünleri
Kütahya Porselen tekli porselen ürünler
Çeşitli porselen ürünler
ve daha fazla 15 Haziran itibari ile gelecek A101 fırsatı…