Aktüel Ürünlerden Anında Haberdar Olun

VATANDAŞLAR A101'İ SEVİYOR

Aktüel ürünler, genel kelime anlamı ile güncel içerikler olarak bilinsede yıllar önce bim kültürü ile halk arasında bilinen indirim haftasında gelen ürünler olmuştur. Bu ürünler sayesinde bir çok kişi daha ürünler gelmeden haftaya ne alacaklarının kararını vermeye başlıyordu. Normal fiyatların kat ve kat altına satılan bu ürünler bir çok müşteriyide memnun ettiği için çok seviliyordu.

İndirimlerin özellikle her hafta devam etmesi ve insanların artık indirimlere alışması işlerini daha kolaylaştırmıştır. Hatta insanlar artık haftalık alışverişlerini Perşembe gününe A101 Aktüelinde yapmaktadırlar. 

Bizde tam bu alanda bu indirim kataloglarına nasıl olaşabileceğinizi düşündük ve a101 aktüel ve bim aktüel ürünleri başta olmak üzere ulaşabileceğiniz bir platform oluşturmaya karar verdik.

İşte a101 aktüel ürünler size neler sunabilir biraz anlatalım. Bir çok teknolojik elektronik ve destek ekipmanı indirim sunan a101 mağazası indirim günlerinde o sezonun ihtiyaçlarına göre müşterilerine indirimli ürünler sunmaktadı. Müşteriler o sezonda genellikle o ürüne ihtiyaçları olduğu için ve diğer yerlerden almak yerine aha ucuz bir şekilde burdan alabilecekleri için tercih etmektedirler.  A101 aktüel ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak için

A101 AKTÜEL TAKİP KATEGORİSİNDE
DEŞİFRE YENİ İSİM

Bir çok kategoride içerik üretimi ve bilgi aktarıcı olan Deşifre şimdide A101 indirimlerini müşteriler ile buluşturmaya önem vermektedir. Avcı Çukurunun en güçlü isimlerinden birisi olmayı başarmıştır ve tamamen organiklik ile ilerlemektedir. 

Her hafta perşembe günleri mağazada müşteriler ile buluşan a101 ürünlerini sunan ve katalogların dağılımını üstlenen bir blog gazetesi olmuştur. 

A101 ÜRÜNLERİNİ
 ŞİKAYET EDEBİLİRSİNİZ
Herkes bütün ürünlerden memnun olacak diye birşey yok tabiki her üründe aynı kalitede olamıyor. Yaşadığınız sorunlar veya aldığınız ürünler ile ilgili şikayetlerinizi A101 Şikayet sayfasından yapabilirsiniz. Yorumların belirdi düzende ilerlemesi ile gerekli kaynaklara iletilmektedir. Geri dönüşler ve hizmetler memnuniyet politikası ile market sisteminin daha güzelleştirilmesi için kullanılmaktadır.