Wifi Kırıcı Mindir'den indir

Wifi Şifresini Kırma

Hiç bir sistem güvenli değildir, özellikle son yıllarda kullanımı oldukça artan wifi modemler. Bunların diğer cihazlarla bağlantısı yapılması için modem şifresine ihtiyaç vardır. Ama bu şifreler genellikle fabrika çıkış şifreleri olduğu için kombinasyon olarak kırması çok zordur. Ama son yıllarda wifi şifre kırma programı olarak en çok kullanılan program olan Dumpper, tabiki kombinasyon denemek yerine modemlerdeki WPS pin kodları ile modemlere giriş yapmaktadır.
Programın etkili olarak çalışması için modeme olan yakınlığınızda küçük bir önemi vardır. Eğer çok uzaklarda bir modemin şifresini kırmaya çalışıyorsanız işlem sırasında bağlantı koyabilir. Bu durumda program bug’da kalabilir saatlerce aynı ekrana mal gibi başlarsınız sonra.
Onun için her modemin wifi şifresini kırmaya çalışmayın. Program indirme linki aşağıdadır. Kurulum bilgisi de onun altında.
  • Dosya Adı : Dumpper-v.91.2-Mindir.NET.rar
  • Dosya Boyutu : 8.4 MB
  • Dosya Formatı : rar
DUMPPER V.91.0 – DUMPPER.NET.RARDUMPPER V.90.6 – DUMPPER.NET.RARDUMPPER V.90.5 – DUMPPER.NET.RARDUMPPER V.90.4 – DUMPPER.NET.RARDUMPPER V.90.3 – DUMPPER.NET.RARDUMPPER V.90.2 – DUMPPER.NET.RARDUMPPER V.90.1 – DUMPPER.NET.RARDUMPPER V.60.7 – DUMPPER.NET.RARDUMPPER V.60.6 – DUMPPER.NET.RARDUMPPER V.30.9 – DUMPPER.NET.RAR

Wifi Şifreleri Nasıl Kırılır?

İnternet üzerinde güvenli hiç bir sistem olmadığını ben kimim filmini izledikten sonra öğrendik biz. İnsanları kullanarak bir çok bilgiyi alabileceğinizi falan ama asıl önemli olan neymiş biliyor musunuz. İçimizdeki bilgiler, içimizdeki bilgiyi dışarı çıkarmak gerekiyor.
Wifi şifre kırma ’nın da bazı kuralları vardır, öyle her gördüğün wifi kıramazsın mesela, bir amacın bir yöntemin olması gerekli. Haksız yere wifi şifresi kırma yacaksın, başkasının hakkını yediğinin farkına varman gerekli. Wifi şifresini kırdığın adamın belki interneti kotalı, kotayı aştığı zaman seninde hakkına girdiğin günahlar falan duble Exp olarak ilerleyecek, buna hazırlıklı olmak zorundasın. En başta bunu yaptıktan sonra çevrenin sana bunları tekrar tekrar söylemesine hazırlıklı olacaksın.
Şimdi geçelim genel uyarılarımızı yaptıktan sonra, wifi şifre kırma programımız Dumpper’a. Bu program varya, benim hayatımı değiştirdi. Şuan burada sizinle konuşabiliyorsam bu program sayesindedir. Eğer ben kendimi bir seo savaşçısı olarak görebiliyorsam kesinlikle bu Dumpper sayesindedir.
Programın kullanımı inanılmaz derece basit. 3 – 5 yaşında çoluk çocuk wifi şifresi kırmaya başladı düşünün artık. Ama bizim olayımız tamamen farklı. Biz buraya kendimizi zirveye taşımak için geldik. Bizim amacımız insanlık camiasına bir şeyler sunmak ve bu sunumu zirvede yapmaktır. Burada da en etkili yöntemleri kullanarak şifre wifi şifresi kırma yöntemlerini anlatacağız. Aslında amacımız tamamen boş işler. Size burada bu kadar şöyle yapacaksınız böyle yapacaksınız desem bile siz onu yapamayacaksınız.