Wifi Şifre Kırıcı Daha Güçlü Geliyor!.

Yine uzun zaman olmuştu buralardan geçmeyeli, yine yeniden buradayız ve her zaman temel kelimemiz olan wifi kırıcı için geri geliyoruz. Kötü bir dönem çok saçma bir süreç geçirdik ve bir daha bunun olmaması için elimizden geldiği kadar güçlü olmaya çalışacağız. Yeni domain olarak aramıza katılan ve alanının en yaşlısı olarak zirveye yeni hazırlanan https://aktuel.net'e bir merhaba deyin!.

Wifi Kırıcı'nın Yeni Sahibi O Olacak!.


Bir zamanlar zaten bizim olan zirveyi #Google yüzünden kaybetmiştik ve şimdi toparlanma sürecinde en güçlü olarak yer alacak olan Aktüel zirveye yerleşecek. Bütün çalışmalar ve kaynakların aktarıldığı bu oluşum bizim elimizin uzandığı bütün kategorilerde yer alacak. Belkide bizim olan temel sitelerden birisi her konuyu birleştirici bir site olacak. Wifi kırıcı kelimesinde zorlanmadan geçtiğimiz dönemleri çok özlüyoruz ve bize yeniden bu gücü verecek olanı büyük bir özen ile hazırlıyoruz. Biz ne kadar dürüst olarak gözükmesekte haber sitelerinin yaptıklarının çeyreği kadar spam yapmıyoruz ve zirve her zaman bizim hakkımız, yer6 tekrar toplanıyor ve wifi kırıcı için çalışmalar başlıyor!. 

Diğer kelimeler tabiki gücümüzü arttıracağız ama şimdilik bizim için en önemli olan bu, artık eskisi gibi sadece tek bir kelimeye yoğunlaşmak ve ben dilimimi alır çekilirim dönemini bırakıyoruz ve istilacı olarak gerçekten bütün her yeri yağmalamak için elimizden geleni yapacağız. Wifi sadece bir başlangıç bizim asıl hedefimiz şüphesiz kataloglardaki otoriteyi kazanmak olacaktır. 

Tabiki wifi kırmayı anlatırken dumpper'dan bahsetmeden olmaz. Bizim için çok eski ve sevdiğimiz domain olsada artık daha güçlüsünü oluşturmak için fedakarlık edilmesi gerekiyor. Aktüel üzerinde oluşturulan dumpper indir sayfası rakiplerine göre çok daha farklı ve geliştirilebilir bir şekide çalışacak!.